Нова Кама Сутра написа индиец

Нова модерна версия на Кама Сутра, написа индиецът Паван Варма. Той е бил индийски дипломат, а сега открил новото си поприще на писател. Целта на младия автор е с произведението си да отчете съществените корекции, които съвремието прави по въпроса за

2010-08-31 10:07:12
Нова Кама Сутра написа индиец
Нова модерна версия на Кама Сутра, написа индиецът Паван Варма. Той е бил индийски дипломат, а сега открил новото си поприще на писател. Целта на младия автор е с произведението си да отчете съществените корекции, които съвремието прави по въпроса за секса. Според него днес човек се опитва по – скоро да създаде романтична атмосфера за половинката си, отколкото да изпълни всички пози описани в книгата.

Затова акцентът в новата Кама Сутра пада върху музиката, свещите, мебелите и цветята. Съвременният любовник трябва да се облича стилно, да притежава безупречни маниери, да разбира от музика, да може да танцува, рисува, рецитира поезия, да води интересни разговори.

Авторът на книгата е на мнение, че порно филмите и лесният достъп до тях влияят пагубно на мъжката чувствителност. Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия